Visites professionals

Assessorament

¿Vols valorar muntar una granja?  ¿No saps per on començar?

Fem  visites professionals dirigides a les persones interessades en la creació d’una explotació de cargols:

explotació de helicicultura

Com a assessorament estem realitzant un tipus de visita amb caràcter professional a les nostres instal·lacions, encaminada a què l’interessat tingui la informació necessària per sospesar la possibilitat d’establir una explotació de cargols. A través d’aquestes visites professionals i personalitzades es proporciona informació i documentació entorn de la Helicicultura, al desenvolupament del sector, situació actual, inversió, infraestructures, estacionalitat, maneig, etc. En definitiva, una explicació detallada del Know-how que Cal Jep ve desenvolupant des de fa 20 anys per aconseguir explotacions d’Helicicultura d’alta rendibilitat. Informació pas a pas de tot el procés productiu del cargol, des que neix el cargol fins que arriba al plat.

Es proporcionen: costos estimatius, dades de millora de l’animal, alimentació, estructures i comercialització. S’informa també de les diferents subvencions de les Administracions a l’hora de pagar l’explotació així com condicions que ha de complir, legislació vigent, etc. A més, es personalitza amb l’interessat les condicions/necessitats per a la creació d’una explotació d’Helicicultura. La visita es concertarà en funció de les necessitats de l’interessat i la nostra agenda.

Vols concertar una visita? Molt senzill:

En pots escriure a visitas@caljep.com o si ho prefereixen ens pots trucar al telèfon: 806317986 i t’explicarem amb tot detall com les organitzem i en què consisteixen.

6923total visits,2visits today